Simpel en Snel

MuziTheek behoeft geen technisch beheer. Dat nemen wij u graag uit handen. U kunt zelf, heel eenvoudig, alle bestanden op de server plaatsen en ze aan uw gebruikersgroepen toekennen.

Nieuwe gebruikers kunnen zichzelf (gecontroleerd) aanmelden. U hoeft deze gebruikers na een melding alleen te controleren en een instrumentgroep toe te wijzen. Ook heeft u de mogelijkheid een vervaldatum aan te geven voor bijv. tijdelijke gebruikers.

Door het inscannen van uw documenten en het toekennen van een goede naam (bij voorkeur met instrumentnaam en archiefnummer) kunt u heel snel grote hoeveelheden bestanden aan groepen toewijzen.

Ook kunt u documenten persoonlijk toekennen. Bijvoorbeeld vergaderstukken of documenten die een andere functie hebben. Muzikanten kunnen dus meerdere groepen toegewezen krijgen.

MuziTheek kent geen limiet in het aantal te publiceren bestanden. En bestanden die niet meer toegewezen zijn kunt u met één muisklik terug vinden. Ook kunt u aangeven hoelang bestanden beschikbaar zijn voor downloaden.

Het gebruik van MuziTheek helpt u dus ook bij het aanleggen van een digitaal muziekarchief. Een hele geruststelling!

 

 

Organigram MuziTheek

De organisatie van gebruikers en documenten is in het schema links weergegeven. Personen hebben óf direct, óf indirect via een gebruikersgroep toegang tot uw bestanden. Zo kunt u een invaller bij één muziekstuk beter niet in een instrumentgroep opnemen maar direct toevoegen aan een document. Zo heeft hij beperkt toegang tot het document en is hij ook weer makkelijk uit te sluiten van toegang d.m.v. het gebruik van de persoonlijke vervaldatum.